CONSTRUCTII CASE SI AMENAJARI

INTERTOP Construct realizeaza diverse tipuri de constructii si amenajari. Pornind de la constructii de case la rosu si pana la constructii de case la cheie, calitatea si pretul serviciilor noastre sunt ireprosabile.

Firma noastra executa de asemenea diverse amenajari interioare si exterioare la cererea beneficiarului. Preturile estimative pentru acestea sunt afisate in pagina cu OFERTA noastra.


sageata

Constructii Case "la Rosu"

Pentru casele la rosu nu sunt incluse finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului, instalatiile aferente; aceste cuprind fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului.

sageata

Constructii Case "la Cheie"

Pentru case cheie sunt incluse finisaje exterioare, finisaje interioare, instalatii sanitare, instalatii termice si instalatii electrice;

sageata

Amenajari Interioare si Exterioare

Amenajarile executate de firma noastra includ, dar nu se rezuma la: TENCUIELI, GLETURI, FAIANTE SI GRESI, RIGIPS, TAVANE, VOSPSELE, TERMOIZOLATI, HIDROIZOLATI, INSTALATI SANITARE SI ELECTRICE.

sageata

Instalatii Aer Conditionat

Montajul se poate face cu aparatul de aer conditionat al clientului sau cu instalatiile de aer conditionat ale firmei. INTERTOP Construct lucreaza cu cei mai buni producatori in domeniul echipamentelor de aer conditionat.