CONSTRUCTII CASE LA ROSU


Putem executa constructii de case la rosu, in functie de nevoile si preferintele clientului nostru. Construim atat dupa proiectul clientului, cat si dupa proiectele proprii.

In cazul unui contract de constructie case la rosu, nu sunt incluse finisajele interioare si exterioare, finisajul exterior al acoperisului, si nici instalatiile aferente.

Constructia caselor la rosu cuprinde excutarea fundatiei, a ridicarii peretilor cat si structura acoperisului. Dupa turnarea fundatiei, se executa structura de rezistenta (compusa din stalpi de beton armat, conform calculului de rezistenta, cat si a placilor/planseelor din beton armat, pentru delimitarea nivelelor).

Putem executa case la rosu utilizand materiale precum BCA, caramida Poroterm, caramida GVP, sau caramida plina. La cererea clientului, putem utiliza si alte tipuri de materiale.

Preturi Constructii Case la Rosu :

  • Constructie din BCA - 180-230 EUR/mp
  • Constructie din caramida Poroterm - 200-220 EUR/mp
  • Constructie din caramida GVP - 200-230 EUR/mp
  • Constructie din caramida plina - 210-240 EUR/mp

Pentru mai multe detalii legate de costurile de executie, va rugam sa consultati OFERTA DE PRETURI


Preturile difera in functie de complexitatea proiectului, cerintele beneficiarului si tipul materialelor folosite. LUCRARILE SE POT EFECTUA CU SI FARA MATERIALELE BENEFICIARULUI

* aceste preturi au caracter orientativ si nu includ TVA